Ce a comentat Ilie Năstase despre Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 10:25
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 10:35

Ilie Năstase (77 de ani) are încredere în Simona Halep când vine vorba de alegerea noului antrenor.

Primul număr unu ATP a declarat că urmărește exclusiv acțiunile Simonei Halep pe terenul de tenis, dar și că nu îi cunoaște suficient de bine pe antrenorii de actualitate din circuitul WTA pentru a se pronunța asupra numirii lui Carlos Martinez

Ilie Năstase: „Eu o urmăresc doar pe Simona și unde joacă ea.”

„Dacă ea l-a luat, înseamnă că e bun și că a mai fost și cu alte jucătoare foarte bune. Eu o urmăresc doar pe Simona și unde joacă ea, nu-i prea cunosc pe antrenorii din circuit,” a declarat Ilie Năstase pentru GSP

În același interviu, Ilie Năstase a bănuit că Simona Halep a refuzat, în cele din urmă, să participe la turneul WTA 125k de la Oeiras ca urmare a primelor antrenamente intense făcute alături de tehnicianul catalan. 

Simona Halep s-a retras din turneul WTA 125k de la Oeiras, dar rămâne în cărți pentru turneul WTA 1000 de la Madrid

Simona Halep a admis, într-un interviu acordat Digi Sport, că prima săptămână de antrenamente cu noul antrenor, Carlos Martinez, a decurs bine, dar s-a regăsit surprinsă de nivelul de intensitate a sesiunilor de pregătire fizică. 

În contextul dat, Simona Halep va juca primul turneu sub comanda noului antrenor la Madrid. Întrecerea WTA 1000 din capitala Spaniei este programată pentru perioada 23 aprilie - 5 mai. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!