emma raducanu Emma Raducanu hartuita Emma Raducanu US Open Tenis

Clipe de coșmar pentru Emma Răducanu! A fost hărțuită de un bărbat de 35 de ani: „Sunt îngrozită! Vreau să mă mut în altă parte” 

Campioana de la US Open 2021 a trecut prin clipe de coșmar în ultimele luni. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 11:42
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 11:50

Emma Răducanu (19 ani, 18 WTA) este noua senzație a tenisului din Marea Britanie, toți ochii fiind pe ea, după ce a câștigat US Open 2021. Faima subită i-a provocat și situații mai puțin plăcute, după cum a dezvăluit chiar ea, pusă în fața judecătorilor. 

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani 

Tânăra tenismenă a chemat poliția după ce a fost hărțuită de un curier, informează Daily Mail. Amrit Magar (35 ani), fost șofer al firmei de curierat Amazon, i-a găsit adresa Emmei și a mers în cartierul în care fata locuiește alături de părinții săi. 

Bărbatul a cerut informații străinilor din zonă, în legătură cu casa tenismenei, iar apoi, după ce a reperat locuința, a mers în repetate rânduri la Emma acasă, unde i-a lăsat un bilet, flori și chiar și decorațiuni de Crăciun. 

Pe unul dintre bilete i-a scris fetei că „merită dragoste”, în timp ce pe un altul i-a desenat o hartă, pe care ilustra kilometri parcurși de el din Edgware, în încercarea de a o întâlni. Pe 4 decembrie a fost ultima dată la ea acasă, iar atunci i-a decorat unul dintre copacii pe care îi avea Răducanu în curte. Bărbatul a furat și un adidas din curte, crezând că îi aparține Emmei. 

Sursa foto: Daily Mail

Cu toate astea, acesta era al tatălui român al tinerei sportive, care l-a recunoscut pe Magar de pe camera instalată la soneria ușii, iar apoi l-a urmărit, în timp ce a apelat poliția. 

Sursa foto: Daily Mail

În timpul arestării, fostul curier a fost găsit cu adidasul în ghizodan, susținând că își dorea un suvenir. Găsit vinovat de hărțuire, bărbatul își va cunoaște sentința în cursul lunii februarie, informează sursa citată.

Emma Răducanu: „Mă simt îngrozită! Vreau să mă mut în altă parte!”

În fața instanței, Emma s-a arătat temătoare pentru siguranța ei. Vorbind cu autoritățile la telefon, în perioada în care se afla la Melbourne, tânăra a recunoscut că se simte îngrozită de experiența prin care a trecut. 

„De când s-a întâmplat asta, mă simt îngrozită. Sunt extrem de temătoare dacă ies din casă, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost furată libertatea, mă uit constant în spate. Am senzația că acest lucru s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în propria casă, deși acolo ar fi trebuit să mă simt cel mai sigur.

Vreau să mă mut într-o casă nouă cu o securitate mai bună, pentru că sunt îngrijorată că s-ar putea întoarce, ținând cont că știe unde locuiesc”, a dezvăluit Emma conform sursei citate. 

Prima dată în care Magar a mers acasă la Emma a fost pe 23 noiembrie, cu un buchet de flori și un bilet. Confruntat de părinții tinerei, bărbatul a susținut că este un simplu curier, deși pe bilet se semnase atât pe el, cât și pe soția sa Bina, dar și pe câinele lor Logan. 

Sursa foto: Daily Mail

Ion Răducanu, tatăl Emmei a oferit o declarație în care a dezvăluit cum s-a petrecut totul: „Am primit o notificare pe telefon de la camera soneriei. Eram anunțat că cineva e în fața casei. Am ieșit afară și am văzut un bărbat pe gazon. A început să alerge”. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!