Tenis

Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a. Ce decizie a luat sportiva după infecția cu COVID-19

Mai mulţi sportivi de marcă, între care şi Emma Răducanu, se află pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth a II-a de Anul Nou, relatează The Guardian, citat de news.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 15:00
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 15:05

Britanica cu origini românești, care a câştigat US Open în 2021, a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE).

“Sunt extrem de mândră şi recunoscătoare că mă aflu pe lista pentru MBE din partea Majestăţii Sale. Anul acesta a fost plin de surprize extraordinare pentru mine, astfel că finalul de 2021 cu această onoare este ceva foarte special”, a reacţionat Răducanu.

Cicliştii Jason şi Laura Kenny, multipli medaliaţi olimpici, au devenit cavaler, respectin Dame. Au fost decoraţi şi Hannah Cockroft, Tom Daley, Adam Peaty şi Max Whitlock, cu Ordinul Imperiului Britanic.

Răducanu, out de la WTA Melbourne

Emma Răducanu (19 WTA) a anunţat că nu va mai participa la turneul WTA de la Melbourne premergător Australian Open, după ce tocmai a ieşit din izolare în urma infecţiei cu COVID-19. Sporitva a ratat participarea la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi de luna trecută.

Britanica de 19 ani ar fi urmat să joace la turneul WTA 250 Melbourne Summer Set (4 - 9 ianuarie). ”Tocmai ce am ieşit din izolare, este prea devreme pentru mine să particip la turneul de la Melbourne”, a spus aceasta.

Modifică setările cookies