Cine sunt semifinaliștii ediției 2024 a turneului ATP 250 de la București: de ce s-a plâns un jucător din top 100 ATP

ATP Bucuresti Tenis ATP Tiriac Open Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 09:35
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 09:51

Argentinianul Federico Coria și-a exprimat nemulțumirea față de condițiile de joc de la București. 

Turneul ATP 250 s-a întors la București după o pauză de opt ani, iar principalul favorit la câștigarea trofeului este încă implicat în competiție.

Francisco Cerundolo - număr 21 mondial - va trebui să își continue sâmbătă partida cu Mariano Navone (52 ATP), la scorul de 1-1 la seturi pentru a contura tabloul semifinalelor.

Francisco Cerundolo, 21 ATP, favorit la câștigarea turneului de la București

Prima semifinală a fost deja stabilită, după ce Alejandro Tabilo, respectiv Marton Fucsovics au trecut de Joao Fonseca și Corentin Moutet în meciuri de câte trei seturi.

Alejandro Tabilo, din Chile - număr 41 ATP - are în palmares un titlu, cucerit la Auckland, pe hard, în acest an, pe când ungurul Marton Fucsovics a ieșit o dată câștigător în ATP, în 2018, pe zgura de la Geneva.

În partea superioară a tabloului, Francisco Cerundolo își va dori să treacă de compatriotul Mariano Navone pentru a-și da întâlnire cu francezul Gregoire Barrere (128 ATP), care l-a învins vineri, în trei seturi, pe spaniolul Pedro Martinez, număr 57 mondial. 

Nemulțumiri cu privire la condițiile de joc de la București

Argentinianul Federico Coria (83 ATP) a fost învins în faza optimilor de finală de Francisco Cerundolo, scor 7-5, 6-1, după care s-a plâns de condițiile de joc din capitala țării noastre.

„Imaginați-vă cum era dacă turneul de la București ar fi avut loc în America de Sud. Nu este lumină, nu a plouat ieri, iar programul zilei nu a putut fi dus la bun sfârșit. 

Nu au fost suficiente terenuri pentru ca toată lumea să joace deodată, iar acum dacă jocul se prelungește va fi întrerupt,” a scris Coria pe platforma X, înainte ca sfertul dintre Cerundolo și Navone să se oprească la scorul de egalitate la seturi. 


Simona Halep, wildcard la Jocurile Olimpice? Cum a comentat Horia Tecău această posibilitate

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!