Tatăl lui Novak Djokovic a lipsit de la semifinala și finala jucate de fiul său, după ce s-a pozat cu protestatarii pro-Putin

Australian Open 2023 finala australian open Novak Djokovic Srdjan Djokovic Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 13:25
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 13:28

Deși a fost apărat de fiul său, Novak, Srdjan Djokovic a decis să absenteze deliberat de la ultimele două meciuri jucate de „Nole” la Melbourne în acest an. 

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan a luat decizia de a nu participa din tribunele Arenei Rod Laver la meciurile jucate de fiul său în faza semifinalelor, respectiv în finala ediției 2023 a Openului Australian.

În loja tenismenului sârb a putut fi observată mama sa, Dijana, lângă care a fost lăsat un scaun gol, destinat soțului său, care a decis să nu se prezinte în arenă. 

Srdjan Djokovic a ales să urmărească la televizor ultimele două meciuri ale fiului său la Australian Open 2023

Srdjan Djokovic a reacționat, la 24 de ore după ce s-a pozat alături de protestatarii pro-Putin de la Melbourne.

Deși le-a transmis acestora o urare - „Trăiască rușii!” - și s-a pozat cu zâmbetul pe buze alături de persoane care purtau tricouri cu litera „Z” și steaguri imprimate cu fața președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Srdjan Djokovic susține că își dorește pacea și nu a avut intenția de a provoca reacții. 

„Sunt aici doar ca să îmi susțin fiul. Nu am avut intenția de a provoca aceste titluri sau descărcări. 

Eram afară cu fanii lui Novak, la fel cum am făcut-o de fiecare dată, pentru a sărbători victoria și a mă poza cu ei. Nu am avut nicio intenție să mă prind în asta. Familia mea a trecut prin oroarea războiului și ne dorim doar pace. 

Pentru a nu provoca alte probleme în semifinala de azi fiului meu ori celuilalt jucător, am decis să urmăresc meciul de acasă. Le urez ambilor un meci grozav și voi ține cu fiul meu, ca întotdeauna,” a spus Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, o declarație culeasă de James Gray. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!