Ce a spus Elena Rybakina după meciul perfect, în care i-a lăsat Simonei Halep doar 6 game-uri

Elena Rybakina Wimbledon 2022 Simona Halep Elena Rybakina Wimbledon 2022 semifinala Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 19:45
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 20:57

Elena Rybakina a declarat că i s-a făcut pielea de găină datorită atmosferei plăcute create de publicul prezent pe Terenul Central de la Wimbledon. 

Fără vreo bucurie expansivă la finalul semifinalei în care a dispus de Simona Halep, scor 6-3, 6-3, în doar 75 de minute, Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA) a impresionat lumea tenisului, prin prestația extrem de solidă înregistrată în penultimul act al turneului de la Wimbledon

Elena Rybakina: „De obicei, am suișuri și coborâșuri în joc, dar azi am fost pregătită psihic.”

„A fost un meci grozav. Simona Halep este o campioană măreață, am jucat multe meciuri dure înainte de acesta cu ea. Sunt foarte mândră de cum m-am comportat, cred că am făcut un meci foarte solid. 

Am avut emoții, dar meciurile anterioare m-au ajutat. Astăzi am jucat pentru prima oară pe Terenul Central și mi s-a făcut pielea de găină.

De obicei, am suișuri și coborâșuri, dar azi am fost pregătită psihic și am făcut tot ce am putut. A fost un meci uimitor,” a punctat Elena Rybakina, într-un interviu mai puțin energic decât jocul său, în fața căruia Simona Halep nu a găsit soluții sustenabile, pe durata celor 75 de minute ale partidei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!