FOTO Ce a postat Simona Halep, după ce a abandonat la Trofeul Clarins

Simona Halep trofeul clarins WTA Tenis Simona Halep / Foto - Getty Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 11:13
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 11:14

Fostul număr unu WTA, Simona Halep, a fost nevoită să se retragă din cadrul "Trofeului Clarins" din Paris, după ce s-a confruntat cu niste probleme la genunchi.

După aproximativ 86 de minute de joc, la scorul de 7-5, 2-3 pe tabelă, românca a luat decizia de a se retrage din cadrul competiției din "Orașul iubirii".

Turneul din Franța avea să schițeze a doua apariție a Simonei Halep pe terenul de tenis după suspendarea redusă primită în scandalul de dopaj. Ultimul ei meci pe zgură a avut loc în mai 2022, la Roland Garros, când cedase în fața chinezoaicei Qinwen Zheng după ce câștigase primul act, scor 2-6 6-2 6-1.

  • Simona Halep / Foto - Getty Images

Halep rămâne optimistă

Fostul număr unu mondial speră că va reveni cât mai rapid în circuit, chiar dacă nu a reușit să câștige nicio partidă după ce întoarcerea pe suprafața de joc.

"Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de la genunchi, care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua.

Nu așa mi-am dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în călătoria mea. Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine", a scris Simona Halep pe rețelele sociale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!