FOTO ȘI VIDEO Filmul “În inima Naționalei”, disponibil în peste 70 de cinematografe din toată țară și în Republica Moldova

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 09:39
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 09:53

Pe parcursul preliminariilor, filmările s-au realizat în opt țări de pe două continente, acoperind meciuri și interviuri nu doar în România, ci și în Andorra, Kosovo, Elveția, Ungaria, Italia, Arabia Saudită și Spania, la cluburile unde activează o parte dintre jucători.

Începând de astăzi, 17 mai, filmul “În inima Naționalei” poate fi vizionat în cinematografele din toată țara. Producția oferă fanilor un acces fără precedent în culisele antrenamentelor și meciurilor echipei naționale de fotbal a României, dezvăluind secretele momentelor-cheie care au bucurat milioane de români.

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape 1.000 de minute de video, reprezentând cele 10 partide disputate de România în 2023, dar mai ales imagini exclusive din vestiarul și din cantonamentul tricolorilor, precum și interviuri speciale și multe alte surprize, toate selectate dintr-un total de 160 de ore de material video.

  • Pe parcursul preliminariilor, filmările s-au realizat în opt țări de pe două continente, acoperind meciuri și interviuri nu doar în România, ci și în Andorra, Kosovo, Elveția, Ungaria, Italia, Arabia Saudită și Spania, la cluburile unde activează o parte dintre jucători.

  • O componentă specială a filmului sunt interviurile filmate cu minimum patru camere, având ca protagoniști fotbaliștii tricolori, membrii staff-ului echipei naționale și jurnaliștii care au urmărit parcursul României în preliminarii. Aceste interviuri, în număr de 22, oferă o perspectivă amplă asupra trăirilor și momentelor din spatele sărbătorii trăite împreună.

Pentru prima oară, camera video a intrat cu adevărat în culisele echipei naționale, documentând viața din spatele gazonului și a meciurilor. Filmul include peste 100 de ore de filmări din cantonamentele echipei, din timpul antrenamentelor, al deplasărilor și patru ore de imagini chiar din vestiarul tricolorilor!

Toate filmările sunt prezentate în forma lor naturală, fără nicio dublă trasă, și conțin mărturisiri intime și personale, aducând emoție chiar și celor care nu sunt fani înrăiți ai fotbalului. Filmul îi prezintă pe tricolori așa cum nimeni nu i-a cunoscut până acum, cu mărturisiri sincere ce aduc emoție și ajută publicul să înțeleagă mai bine trăirile unui fotbalist, de la început și până la succes. Cu momente pline de tensiune, dar și zâmbete, spectatorul are ocazia să parcurgă o călătorie intimă în vestiarul tricolorilor și să ia pulsul acestora, chiar “În inima Naționalei”.

Filmul “În inima Naționalei” poate fi vizionat în 70 de cinematografe din 40 de orașe ale țării: Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Buzău, Constanța, Cluj-Napoca, Deva, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turnu Severin, Sibiu, Onești, Bistrița, Satu Mare, Oradea, Sinaia, Bârlad, Miercurea Ciuc, Toplița, Alexandria, Botoșani, Focșani, Vaslui, Slobozia, Alba Iulia, Craiova, Târgoviște, Galați și Zalău. În plus, filmul este disponibil și în cinematografele din Republica Moldova.

Nu rata această oportunitate unică de a trăi alături de echipa națională toate momentele intense și emoționante ale drumului către EURO 2024 și de a face cunoștință cu baieții în care ne punem speranțele vara aceasta!

BILETELE SUNT DISPONIBILE AICI!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!