Caroline Wozniacki, acuzata ca apeleaza la substante interzise la US Open! Fratele tenismenei iese la atac | Reactia sportivei

Caroline Wozniacki, acuzata ca apeleaza la substante interzise la US Open! Fratele tenismenei iese la atac | Reactia sportivei

Caroline Wozniacki este in mijlocul unui scandal urias. 

UPDATE: Daneza a reactioat imediat la atacurile fratelui sau negand categoric. Wozniacki sustine ca nu are nevoie de tratament special. "Nu am discutat cu Patrik si nici nu vreau sa o fac. Nu am luat nimic si corpul meu este in regula. Nu stiu de unde are aceasta informatie. Nu trebuie sa dau nicio explicatie", a afirmat sportiva intr-o conferinta de presa.

Fratele sportivei, Patrik Wozniacki, a sustinut ca tenismena apeleaza la substante interzise la US Open, intr-un interviu acordat presei din Danemarca. Totul ar fi posibil cu acordul Asociatiei Mondiale Anti-Doping (WADA).

Patrik a spus ca WADA i-a dat acordul lui Caroline pentru niste medicamente care contin substante interzise pentru a trata o accidentare la genunchi. 

"WADA si-a dat acceptul sa consume aceste medicamente care au substante interzise", a spus Patrik Wozniacki.

Tatal sportivei, Piotr Wozniacki, il contrazice pe fiul sau. 

"Este o neintelegere intre Patrik si restul familiei. Caroline a primit mai multe diagnosticuri din partea doctorilor in legatura cu mici probleme la genunchi. Vreau sa va spun ca nu a luat medicamente care necesita un acord din partea WADA.

Este insa clar ca a fost accidentata pentru o perioada lunga de timp si este necesar sa facem anumite lucruri pentru a tine lucrurile de pe teren sub control", a explicat Piotr Wozniacki.

Exista anumiti sportivi care primesc derogari din partea WADA pentru a lua medicamente care contin substante interzise pentru a trata diverse afectiuni. Una dintre tenismenele cunoscute care au primit astfel de derogari este Serena Williams. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mită de 89.000 de euro la spitale din Brașov și Harghita. Procurorii DNA au început ancheta
BRAT

Modifică setările cookies