Caroline Wozniacki, acuzata ca apeleaza la substante interzise la US Open! Fratele tenismenei iese la atac | Reactia sportivei

Caroline Wozniacki, acuzata ca apeleaza la substante interzise la US Open! Fratele tenismenei iese la atac | Reactia sportivei

Caroline Wozniacki este in mijlocul unui scandal urias. 

UPDATE: Daneza a reactioat imediat la atacurile fratelui sau negand categoric. Wozniacki sustine ca nu are nevoie de tratament special. "Nu am discutat cu Patrik si nici nu vreau sa o fac. Nu am luat nimic si corpul meu este in regula. Nu stiu de unde are aceasta informatie. Nu trebuie sa dau nicio explicatie", a afirmat sportiva intr-o conferinta de presa.

Fratele sportivei, Patrik Wozniacki, a sustinut ca tenismena apeleaza la substante interzise la US Open, intr-un interviu acordat presei din Danemarca. Totul ar fi posibil cu acordul Asociatiei Mondiale Anti-Doping (WADA).

Patrik a spus ca WADA i-a dat acordul lui Caroline pentru niste medicamente care contin substante interzise pentru a trata o accidentare la genunchi. 

"WADA si-a dat acceptul sa consume aceste medicamente care au substante interzise", a spus Patrik Wozniacki.

Tatal sportivei, Piotr Wozniacki, il contrazice pe fiul sau. 

"Este o neintelegere intre Patrik si restul familiei. Caroline a primit mai multe diagnosticuri din partea doctorilor in legatura cu mici probleme la genunchi. Vreau sa va spun ca nu a luat medicamente care necesita un acord din partea WADA.

Este insa clar ca a fost accidentata pentru o perioada lunga de timp si este necesar sa facem anumite lucruri pentru a tine lucrurile de pe teren sub control", a explicat Piotr Wozniacki.

Exista anumiti sportivi care primesc derogari din partea WADA pentru a lua medicamente care contin substante interzise pentru a trata diverse afectiuni. Una dintre tenismenele cunoscute care au primit astfel de derogari este Serena Williams. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies