Tenis

GALERIE FOTO Carlos Alcaraz, norocos și pe plan personal. Iubita revelației din tenisul masculin este de o frumusețe răvășitoare

După succesul de la Barcelona, Carlos Alacaraz le-a împărtășit fanilor și noutățile de pe plan personal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 21:18
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 21:33

Tânărul de 18 ani a făcut publică relația pe care o are cu Maria Gonzalez Gimenez, jucătoare de tenis legitimată la Murcia Tennis Club. 

Despre cei doi nu se știe de cât timp formează un cuplu, preferând să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor. Cert este că aceștia au în comun pasiunea pentru tenis și este de așteptat să se fi întâlnit în aceste circumstanțe. 

Felicitat de Rafael Nadal după succesul de la Barcelona

Carlos Alcaraz este noul campion de la Barcelona Open, după ce a câștigat finala 100% iberică, în fața lui Pablo Carreno, scor 6-3, 6-2, după doar 65 de minute de joc.

Aflat într-o pauză din cauza unei accidentări, Rafael Nadal nu a omis să-l felicite pe Alcaraz pentru succesul de la Barcelona, prin intermediul unui mesaj pe contul de Twitter.

"Felicitări lui Carlos pentru titlul de la Barcelona! Și lui Pablo pentru finală, de asemenea. O săptămână spectaculoasă pentru amândoi și pentru tenisul spanilor", a scris Nadal. 

Modifică setările cookies