emma raducanu WTA Tenis

GALERIE FOTO Emma Răducanu 'promovează' România! Este imaginea Porsche, dar conduce o Dacia! Super-imagini cu tenismena engleză cu origini românești 

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) a fost revelația sezonului trecut în tenis, după ce a reușit să câștige US Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 15:07
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 15:14

Sportiva engleză care are și origini românești a surprins pe toată lumea cu prestația incredibilă de la US Open 2021, pe care a reușit să îl și câștige. Emma a devenit imediat un 'magnet' pentru marile brand-uri, iar victoria i-a adus contracte importante de imagine. 

Emma Răducanu, surprinsă la volanul unei mașini marca Dacia Sandero 

Una dintre cele mai importante colaborări este cea cu Porsche, unul dintre brand-urile importante de mașini din lume. Emma a devenit brand ambasador al firmei nemțești, dezvăluind chiar că visează încă din copilărie să conducă un Porsche 911. 

Deși este ambasador al brandului german, Emma a fost surprinsă conducând o Dacia Sandero, mașină pe care o are de mai bine de cinci ani, după cum informează Daily Mail. Alegerea tenismenei e surprinzătoare, în contextul în care a strâns, până în prezent, premii în valoare de 3.287.787 de dolari din tenis. 

Sursa foto: Twitter

Emma Răducanu: „De multe ori uit că sunt campioană de Grand Slam”

„Sunt o fată normală de 19 ani, chiar dacă stau acasă doar vreo 2-3 zile pe lună. Dormitorul meu e un dezastru, întotdeauna, pentru că mereu mă antrenez, fac bagaje sau despachetez. Când călătoresc la un turneu, întregul cartier știe despre asta. E ca și explozia unei bombe,” a spus Emma Răducanu, notează Punto de break. 

„Știu că rezultatele bune nu au venit, dar nu contează, e ceva normal în acest sport. Multe jucătoare joacă bine împotriva mea, dar o iau ca pe un compliment. În acest mod, voi progresa mai rapid, în fiecare zi și sunt obligată să aduc ce am mai bun pe teren, de ficare dată,” a adăugat Emma Răducanu. 

„Ar trebui să fiu mai des mândră de mine însămi”

„De multe ori uit că sunt campioană de Grand Slam. Cred că un lucru pe care ar trebui să îl fac mai des e să mă trezesc și să fiu mândră de realizările mele și de mine însămi, în loc să pun presiune asupra mea din cauza vorbelor altora. 

Mă trezesc și mă gândesc cum am început să joc tenis, când eram doar o fetiță, cum visam să câștig Grand Slam-uri. Chiar dacă vreau mult mai multe trofee, nu poți să uiți să te bucuri, pe parcurs,” a completat Emma Răducanu, singura campioană US Open din istorie care a început turneul din calificări și l-a încheiat fără set pierdut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!