VIDEO Rapidiștii pun presiune pe Adi Mutu! Rică Răducanu i-a stabilit obiectivele: „Asta ne dorim, ca să fie liniște!”

Clubul Rapid a împlinit sâmbătă 99 de ani de la înființare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 21:57
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 22:30

Giuleștenii au revenit sezonul trecut în Liga 1 și după un an de readaptare au planuri mari pentru sezonul viitor în Liga 1.

Rică Răducanu o vrea pe Rapid în cupele europene

Rică Răducanu a luat parte la evenimentul organizat de Rapid pentru a marca împlinirea a 99 de ani de la înființarea clubului, iar la final i-a trasat obiectivele lui Adi Mutu pentru sezonul care urmează.

„Mă bucur că rapidiștii noștri nu ne-au uitat. Tot timpul au fost pretenții la Rapid, datorită suporterilor. Acum avem și stadion, vrem mai mult! Știți cum e, imnul cântă doar pentru primele trei locuri. De ce să nu poată să câștige titlul? Ce fotbal avem noi acum? Dacă Steaua (n.r. - FCSB) nu reușește, deși a luat cei mai buni tineri și a băgat bani... nu știu care e treaba acolo. Degeaba ai valori dacă nu ești organizat, e mai bine să ai o echipă unită decât câteva valori.

Avem stadion mișto, vreau să avem rezultate, ca să fie liniște. Dacă se poate, ar fi bine să fim în cupele europene, că acolo sunt banii. Dacă nu se poate, măcar să avem un joc frumos. Pe vremea noastră, ne plăcea lumea pentru că aveam un joc spectaculos. Dar acum sunt bani mulți băgați în fotbal, e mai greu. Nu mai avem nici baza materială de pe vremuri”, a spus Rică Răducanu.

Clubul Rapid a fost înfiinţat la 25 iunie 1923 când lucrătorii de la Atelierele Griviţa au pus bazele Asociaţiei Culturale şi Sportive CFR. 

Formaţia alb-vişinie are în palmares 3 titluri de campioană a României (1967, 1999, 2003), 13 Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, 1 Cupă a Ligii, 2 Cupe Balcanice, 1 Cupă a Europei Centrale, 1 Campionat European Feroviar. Alte performanţe notabile sunt atingerea sferturilor de finală a Cupei Cupelor (1973) şi Cupa UEFA (2006).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!