FOTO Cadoul spectaculos primit de Simona Halep din partea sponsorului Nike: "Cea mai frumoasă surpriză"

Simona Halep Nike Toni Iuruc Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 21:31
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:52

Simona Halep a avut parte de un cadou surpriză din partea sponsorului Nike. 

După retragerea de la turneul WTA de la Linz, din cauza unei accidentări, Simona Halep a intrat într-o binemeritată vacanță. Sportiva a plecat alături de soțul ei, Toni Iuruc, la Paris, de unde a postat mai multe fotografii. 

La întoarcerea în țară, jucătoarea de tenis a avut parte de o surpriză din partea celor de la Nike, primit două perechi de adidași pentru ea și soțul ei, pe care sunt inscripționate data nunții și inițialele celor doi.

La jumătatea lunii decembrie, Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ în Johannesburg, în perioada 18-19 decembrie. La competiția Africa Cares vor mai fi prezente Venus Williams şi Martina Hingis. 

2021, sezonul blestemat al Simonei Halep
 

24-10 a fost palmaresul Simonei Halep în sezonul 2021 al circuitului WTA, un raport pozitiv, care nu transmite mărimea dramelor survenite din derularea acestei stagiuni. 

Dubla ruptură musculară suferită în 12 mai, în meciul cu Angelique Kerber de la Roma a fost factorul decisiv, care i-a redus potențialul Simonei Halep în acest an. A fost prima accidentare gravă suferită de Simona Halep, care a făcut-o să rateze primele două turnee de mare șlem ale carierei (Roland Garros și Wimbledon). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!