Bouchard a vorbit despre revenirea de ultim moment in echipa de FedCup si despre "abandonul" Simonei Halep, Begu: "Va fi mai greu acum"

Bouchard a vorbit despre revenirea de ultim moment in echipa de FedCup si despre "abandonul" Simonei Halep, Begu: "Va fi mai greu acum"

•Revenita in echipa de Fed Cup a Canadei in ultima clipa, Eugenie Bouchard a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la meciurile programate la sfarsitul acestei saptamani

•Irina Begu, cea mai bine clasata jucatoare din echipa Romaniei, spune ca situatia s-a schimbat dupa revenirea lui Bouchard

Eugenie Bouchard a revenit in ultimul moment asupra deciziei de a nu juca la FedCup, astfel ca va juca pentru tara sa in duelul cu Romania, care va avea loc in weekend la Montreal.

Ocupanta locului 7 in clasamentul WTA a afirmat ca se asteapta in continuare la un meci dificil, chiar daca Simona Halep nu a facut deplasarea alaturi de lotul Romaniei.

"Chiar daca sunt lipsite de aportul Simonei Halep, romancele au multe jucatoare in top 100 mondial si ne asteapta un meci dificil in compania lor", a spus Bouchard.

De asemenea, a ceasta a explicat motivele revenirii.

"Este special sa fiu aici, in fata fanilor! Ei sunt unul dintre motivele pentru care am acceptat sa joc, mi-am spus ca nu ii pot dezamagi", a mai spus jucatoarea.

Pe de alta parte, Irina Begu, cea mai bine clasata jucatoare din lotul deplasat de Romania, spune ca revenirea lui Bouchard a complicat lucrurile, dar ca sansele raman.

"Cu siguranta va fi mult mai greu pentru noi. Important este ca suntem unite si ne facem treaba. Este greu sa joci la ele acasa, noi am simtit asta. Pe noi ne-a ajutat foarte mult publicul cand am avut nevoie", a spus Irina Begu la DolceSport.

Irina Begu si Eugenie Bouchard s-au mai intalnit in acest an la Australian Open, canadianca iesind invingatoare.

"Trebuie sa tratam fiecare meci in parte cu grija si sa luam in considerare toti factorii. Si sa incercam cat mai mult sa ne vedem de treaba din teren si atat", a mai spus Irina Begu.

Intalnirea se va disputa dupa formatul cea mai buna echipa din cinci partide, iar castigatoarea va promova intre primele opt echipe ale lumii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies