VIDEO Așa arată un forehand cu viteză de 190 km/h! Celebrul Gael Monfils a rupt racheta: loviturile anului 2021 în ATP 

Gael Monfils lovituri rapide tenis Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 10:23
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 10:30

Gael Monfils, Jannik Sinner și Casper Ruud, printre jucătorii cu cele mai multe apariții în topul celor mai rapide lovituri din 2021. 

La finalul stagiunii, ATP a publicat o colecție afișând cele mai rapide lovituri expediate în meciuri oficiale derulate în circuitul de elită al tenisului masculin.

Stefanos Tsitsipas, Jannik Sinner, Reilly Opelka, Marin Cilic, Andrey Rublev și Casper Ruud apar în repetate rânduri în videoclipul postat de ATP pe YouTube. 

Păzea, cad forehanduri cu viteze de 160-190 km/h în ATP! 


Vedeta forehandurilor năprasnice a fost Gael Monfils, cu cele mai multe apariții în top, tenismenul francez ocupând și primul loc în clasamentul celor mai rapide lovituri trimise.

190 de kilometri la oră a generat în viteză un forehand în cross executat de Gael Monfils în turneul ATP Masters 1000 de la Paris, într-un meci jucat împotriva sârbului Miomir Kecmanovic.

Folosindu-și greutatea corporală și fiind ajutat și de o minge returnată cu boltă de Kecmanovic, Gael Monfils s-a aplecat cu toată puterea asupra mingii, imprimându-i o viteză cu care puțini șoferi de mașină se pot lăuda. 

Mai multe lovituri de acest tip vor putea fi urmărite în debutul sezonului 2022, Australia urmând să organizeze turnee la Sydney, Adelaide și Melbourne, toate pe suprafață hard, care favorizează accelerarea jocului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!