Tenis

Andy Murray îi dă replica lui Mats Wilander: „După tot ce am reușit în tenis, nu cred că mai trebuie să mă justific.”

Andy Murray a replicat după ce a fost acuzat că acceptă prea multe wildcard-uri și le anulează tinerilor jucători șanse prețioase de joc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:27
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:10

Triplu campion în turneele de mare șlem, Andy Murray s-a săturat să își justifice prezențele pe tablourile principale ale turneelor importante de tenis. Fostul număr 1 ATP a fost acuzat de Mats Wilander după acceptarea unui wildcard la Roland Garros că s-ar gândi doar la sine și că le-ar fura tinerilor jucători șansele de a participa la un asemenea eveniment. 

Ajuns pe locul 121 în clasamentul mondial, Andy Murray se străduiește din răsputeri să revină la forma care l-a consacrat odinioară, dar de această dată, jucătorul scoțian evoluează cu un șold metalic, iar continuitatea este cea mai mare problemă a britanicului.

Andy Murray: „Nu mă simt prost că accept invitațiile. Organizatorii le acordă, nu eu iau deciziile.”


„E clar că mi-ar plăcea să intru direct pe tablourile principale ale turneelor. În același timp, pot să spun că în ultimii trei ani am fost indisponibil din cauza accidentărilor. 

După tot ce am trăit în ultimii trei-patru ani și tot ce am realizat înainte de asta, cred că nu trebuie să mă justific pentru wildcard-urile pe care le primesc. Oficialii turneelor iau aceste decizii, și nu eu. Personal, sunt recunoscător pentru oportunitățile de joc pe care mi le-au acordat. Mă simt prost că accept invitațiile? Nu, nu chiar,” a declarat dublul campion de la Wimbledon pentru Sky Sports

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies