ANDY MURRAY, ATAC FULGERATOR LA ADRESA SPECTATORILOR: "Imi place aici, pentru ca vin fanii adevarati ai tenisului, nu doar bogatii."

ANDY MURRAY, ATAC FULGERATOR LA ADRESA SPECTATORILOR: "Imi place aici, pentru ca vin fanii adevarati ai tenisului, nu doar bogatii."

Andy Murray s-a declarat nesatisfacut de atmosfera creata pe arenele centrale ale turneelor de mare slem, acuzand faptul ca spectatorii instariti nu creeaza o atmosfera pe masura celor prezente pe terenurile mai mici. 

Andy Murray s-a pronuntat intr-o maniera intriganta despre situatia spectatorilor care umple cele mai mari arene din lumea tenisului in turneele de mare slem.

In cadrul documentarului "Resurfacing", Murray este surprins facand o comparatie clara intre spectatorii bogati care vin doar sa asiste la un meci de tenis, creand o atmosfera "de teatru" si "adevaratii fani ai tenisului", care isi incurajeaza galagios favoritii.

Andy Murray: "Imi place aici, pentru ca vin adevaratii fani ai tenisului, nu doar bogatii."


In pauza unui antrenament desfasurat pe Melbourne Arena, a doua arena ca marime de la Australian Open cu o capacitate de 10.500 de locuri, Andy Murray vorbeste cu antrenorul sau, spunandu-i: "Imi place sa joc pe terenul acesta, e frumos, chiar daca e mai mic decat arena centrala. Nu este o arena cu bilet, asadar oricine care cumpara un bilet general poate intra aici. In acest mod, ai parte de adevaratii fani ai tenisului, nu doar de bogatii care vin pe arenele centrale. Atmosfera aici e mult mai buna decat pe Rod Laver," a spus Andy Murray.

Australian Open, Roland Garros, Wimbledon si US Open - toate cele patru turnee de mare slem utilizeaza acelasi sistem cand vine vorba despre vanzarea biletelor. Pentru primele doua arene principale se vand tichete pentru fiecare meci ori sesiune, pretul biletelor fiind mai ridicat, in vreme pentru restul terenurilor se vinde un bilet cu acces general, care permite tranzitul spectatorilor de la un teren la altul, dupa bunul plac. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Care este viteza medie a unui tren în România, în anul 2021. "Îl pot întrece cu bicicleta"
BRAT
Modifică setările cookies