SCANDAL MONSTRUOS in Spania intre Rafael Nadal si primarul orasului sau natal | "Ma doare sa-l aud comentand asa despre Academia mea." 

SCANDAL MONSTRUOS in Spania intre Rafael Nadal si primarul orasului sau natal | "Ma doare sa-l aud comentand asa despre Academia mea." 

Rafael Nadal se afla in conflict deschis cu primarul orasului natal. 

Rafael Nadal a fost acuzat public de primarul orasului Manacor pentru tratamentul preferential de care ar fi beneficiat in procesul constructiei academiei sale de tenis.

Miquel Oliver a transmis ca au fost realizate anumite schimbari legislative pentru ca Academia Rafa Nadal de la Manacor sa poata fi ridicata. Acelasi primar l-a acuzat pe Rafa de faptul ca ar trai "in afara municipalitatii".

Rafa Nadal: "Ma doare sa aud asemenea comentarii."


Academia Rafa Nadal de la Manacor cuprinde 26 de trerenuri de tenis cu suprafete hard si zgura, un centru de fitness, spa si chiar un teren de mini-fotbal. 

In virtutea celor intamplate, Rafael Nadal a publicat o scrisoare deschisa, contrazicandu-si primarul si afirmand ca academia a platit taxele aferente constructiei. 

"Sincer, sa citesc si sa aud asemenea comentarii e ofensator si dureros pentru mine. Poate ca sunt oameni carora nu le place ca am raspandit numele Manacorului in toata lumea, dar cred ca nu exista vreun dubiu ca nu ne facem treaba in cea mai buna maniera cu putinta. Ma simt privilegiat de faptul ca majoritatea parlamentara a considerat potrivit ca acest proiect strategic sa se desfasoare cat timp eu sunt inca in activitate, pentru a majora impactul sau," a scris Rafael Nadal in scrisoarea publica adresata primarului Manacorului.

"Ma indoiesc tare mult ca Rafa a scris acea scrisoare. Vorbesc toata ziua despre Manacor, dar stiu personal ca nu toata lumea care lucreaza la Academie e multumita" a fost replica primarului Miquel Oliver, oferita in cadrul unei emisiuni de radio intitulate El Larguero. 

Intre timp, Rafael Nadal a anuntat deschiderea celei mai mari academii de tenis din Orientul Mijlociu, Academia Rafa Nadal deschizandu-si un nou punct in Kuweit.

Rafael Nadal a castigat in acest an titlurile 18 si 19 de Grand Slam ale carierei, impunandu-se la Roland Garros si US Open. Nadal a incheiat sezonul pe primul loc in clasamentul ATP, performanta pe care o bifeaza pentru a cincea oara in cariera. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT