Tenis

A distribuit stiri false despre coronavirus si a fost PEDEPSITA de Instagram: cum a comis-o Jelena, sotia lui Novak Djokovic

Sotia lui Novak Djokovic a fost marcata ca distribuitoare de fake news pe Instagram. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 15:36
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 15:42

Casatorita cu Novak Djokovic din 10 iulie 2014, Jelena Djokovic a primit asa-zisul "certificat al rusinii" pe Instagram, ca urmare a unei postari in cadrul careia a distribuit un video viral in care medicul Thomas Cowan explica iluzoria legatura intre instalarea antenelor 5G si pandemia de coronavirus.

"Pentru mine are sens. Nu declar ca e adevarat sau nu, dar sunt interesata sa invat mai multe si sa ma informez," a scris, printre altele, sotia liderului ATP. 

  • Jelena Djokovic Instagram fake news

Vestea cade cu o sincronizare nefericita in familia Djokovic, Novak declarand de curand ca se opune vaccinarii obligatorii impotriva virusului SARS-CoV-2. "Vreau sa fiu lasat sa aleg ce e mai bine pentru corpul meu. Sunt putin confuz. Desi am acces la informatii, nu sunt sigur care este cel mai bun lucru de facut. Voi continua sa studiez subiectul, pentru ca e important si ne va afecta pe toti. Daca va deveni obligatoriu pentru a putea calatori, voi decide daca ma voi vaccina sau nu," a punctat Novak Djokovic

Novak Djokovic si Jelena Djokovic au donat prin intermediul Fundatiei Djokovic un milion de euro pentru spitalele din Serbia in scopul achizitionarii de ventilatoare, aparate care ajuta la respiratia pacientilor bolnavi de coronavirus. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies