LIVE VIDEO SuperFanii a fost pe Sport.ro! Mihai Mironică și Radu Buzăianu l-au avut invitat pe Mihai Stoichiță

superfanii Mihai Mironica MIhai Stoichita radu buzaianu SuperFanii
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 21:13
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 13:49

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a fost invitat la SuperFanii, joi seara, pe Sport.ro, Facebook Sport.ro, VOYO și Pro TV Plus.

Toate problemele de la naționalele României au fost dezbătute cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al forului condus de președintele Răzvan Burleanu. 

SuperFanii, cu Mihai Stoichiță 

Naționala de seniori a debutat cu dreptul în Grupa I a preliminariilor Euro 2024, după 2-0 cu Andorra (deplasare) și 2-1 cu Belarus (acasă), în timp ce reprezentativa U21 a pierdut pe Ghencea cu Portugalia (0-2) și a remizat cu Germania (0-0), actuala campioană europeană, în partide-test. 

Stoichiță a vorbit la o nouă ediție spectaculoasă SuperFanii despre jucătorii care au refuzat convocarea la reprezentativele României, despre plusurile și minusurile naționalei mari, dar și despre lupta la titlu în Superliga, care revine în acest week-end după pauza generată de partidele din preliminariile Campionatului European. 

Ca de fiecare dată, la SuperFanii, veți vedea și imagini de arhivă din sportul românesc, dar puteți să trimiteți și întrebări pe Facebook Sport.ro pentru invitatul lui Mihai Mironică și Radu Buzăianu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!