Cephas Malele Al-Tai CFR Cluj Dan Petrescu Mirel Radoi Fotbal extern

OFICIAL Sătul de echipele lui Dan Petrescu și Mirel Rădoi, Cephas Malele și-a găsit o alta, a treia din această lună!

Atacantul elvețian născut în Angola a jucat în ultimii ani la FC Argeș, Al-Tai și CFR Cluj.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 11:56
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 11:56

Cephas Malele (29 de ani), atacantul născut în Angola cu selecții la toate naționalele de juniori ale Elveției, și-a găsit echipă după ce nu a continuat nici la Al-Tai (cu Mirel Rădoi antrenor) și nici la CFR Cluj, unde a fost antrenat de Dan Petrescu.

Malele a semnat cu Shanghai Shenhua din China, echipă care în sezonul precedent a terminat pe poziția a zecea în Chinese Super League.

Cephas Malele după excelentul sezon 2020-2021 la FC Argeș

Atacantul elvețiano-angolez a făcut un sezon 2020-2021 excepțional la FC Argeș, când a terminat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor, cu 18 reușite, apoi a prins un transfer la Al-Tai, în Arabia Saudită.

Saudiții l-au împrumutat în acest sezon la CFR Cluj, însă la începutul lunii martie echipa campioană a anunțat despărțirea de Malele.

Atacantul are meciuri în Serie A la Palermo

”Atacantul și-a exprimat dorința de a părăsi clubul din motive personale. În consecință, urmărind întotdeauna interesele și nevoile jucătorilor noștri, i-am respectat decizia și îi dorim multă baftă în activitatea sa ulterioară”, a explicat campioana pe site-ul oficial.

Malele a revenit la Al-Tai, acum antrenată de Mirel Rădoi, care însă s-a debarasat repede de serviciile vârfului trecut prin carieră și pe la Palermo, unde a bifat trei prezențe în Serie A în urmă cu un deceniu.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!