Răzvan Lucescu, acuze fără precedent: „Sunt foarte agresivi cu mine!” Ce spune despre fotbalul din Grecia

Razvan Lucescu Campionatul Greciei PAOK Salonic Fotbal extern Răzvan Lucescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 16:21

PAOK Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa AEK Atena, la capătul unui meci extrem de tensionat.

Antrenorul român a susținut după meci că cei de la AEK Atena se comportă foarte urât cu el la meciuri și nu a ratat ocazia pentru a reaminti că aceștia „i-au furat” un titlu în 2008.

„Băieții mi-au făcut un tort de ziua mea și am sărbatorit, dar ideea este să avem căldura și concentrarea de meciul care urmează. Asta este poate puțin exagerat, dar așa sunt eu, pentru că un antrenor are responsabilități imense și normal că toate gândurile se îndreaptă spre următorul meci. Cred că așa se întâmplă în fiecare săptămână și în fiecare lună, și cam 11 luni sunt la fel. Nu reușesc să mă bucur de nimic pentru că întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează. Singura perioadă în care mă pot relaxa și mă pot bucura de ce este în jurul meu este vacanța.

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent la adresa celor de la AEK Atena

Cei din Atena au ajuns să fie foarte agresivi cu mine la persoana mea, un lucru care îmi confirmă că ceea ce spun eu este foarte corect și relatez faptele, 2017 și 2018 mi-au furat un titlul, în 2021 și 2022, finala Cupei. Totul era în regulă dacă erau greșeli de arbitraj, dar erau susținute de VAR și ne-au făcut să pierdem Cupa, întotdeauna există o rigiditate împotriva PAOK.

Acum, la Tripoli, este inimaginabil ce s-a întâmplat în minutul 94, al doilea gol a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid de de 3 metri, o poziție foarte clară un joc de la ofsaid foarte ușor de interpretat pentru toți arbitrii. Nici nu au vrut să vadă VAR-ul și mai ales televiziunea care nu a arătat nicio reluare ne arată că tot ceea ce spun eu este adevărat”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit sptfm.ro.

AEK Atena ocupă locul doi în clasament, cu 50 de puncte, în timp ce PAOK este pe patru, cu 47 de puncte. Lider este Panathinaikos, care are 54 de puncte.

Podiumul este completat de Panathinaikos (54 puncte), AEK (50 puncte) și Olympiakos (49 puncte).

  • În următoarea etapă, PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se va deplasa pe terenul celor de la Giannina, în timp ce AEK Atena va juca pe teren propriu cu Asteras.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!