AC Milan, Chelsea și FC Barcelona se luptă pentru puștiul minune al lui Răzvan Lucescu! PAOK cere 20 de milioane

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 10:47
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 10:25

Mijlocașul ofensiv Giannis Konstantelias (19 ani) ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria clubului PAOK Salonic.

Puștiul minune pregătit de antrenorul român Răzvan Lucescu a intrat în atenția echipelor din vestul Europei. Conform InsideFutbol, AC Milan ar fi gata să ofere 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului Konstantelias. De asemenea, în cursă s-ar mai afla Chelsea, FC Barcelona, Leeds United, Sevilla și FC Salzburg.

Austriecii ar pregăti și ei o ofertă în valoare de 12 milioane de euro, conform sursei citate. Presa din Grecia scrie că PAOK ar fi dispusă să-l cedeze pe Giannis Konstantelias în perioada de mercato din vară. Prețul cerut ar fi de 20 de milioane de euro.

Cine este Giannis Konstantelias, "perla" de la PAOK Salonic

Giannis Konstantelias a crescut în academia clubului PAOK Salonic. În 2020 a început să se pregătească cu prima echipă, iar în 2022 a fost trimis sub formă de împrumut la KAS Eupen, în Belgia.

Antrenorul Pablo Garcia i-a oferit lui Konstantelias șansa debutului la PAOK Salonic. Acest lucru s-a întâmplat pe 17 ianuarie 2021, într-un succes clar cu OFI Creta, scor 3-0.

Până acum, mijlocașul a evoluat în 29 de meciuri oficiale pentru PAOK. El a înscris un gol sub comanda lui Răzvan Lucescu și a livrat șase pase decisive. În Belgia, la KAS Eupen, a evoluat în opt partide și nu a marcat niciun gol.

Foarte tehnic, Konstantelias a devenit viral după ultimul derby PAOK - AEK Atena, scor 2-0. El a reușit o pasă de gol senzațională, care a făcut înconjurul lumii.

VIDEO A dat un "assist" fabulos în PAOK - AEK

Mai are contract până în 2027

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota lui Giannis Konstantelias se ridică în prezent la 400.000 de euro. El mai are contract cu PAOK până în 2027.

Konstantelias nu a debutat până acum în naționala mare a Greciei. A evoluat, însă, pentru reprezentativele U16, U17, U19 și U21.

Cel mai scump jucător vândut vreodată de PAOK Salonic este Christos Tzolis. PAOK a obținut 11 milioane de euro pentru extrema stângă în vârstă de 21 de ani. Grecul a fost vândut la Norwich, în 2021. Între timp, britanicii l-au împrumutat în Olanda, la Twente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!