Stranieri

„Încearcă întotdeauna să exagereze!” Cum l-au notat italienii pe Mihăilă după victoria Parmei. Man, 'uitat' pe bancă 

Parma a jucat cu L.R. Vicenza în etapa cu numărul 11 din Serie B, 1-0.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 21:31
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 21:35

'Cruciații' au ajuns la a doua victorie consecutivă în campionat. Valentin Mihăilă a fost titular în meciul cu Vicenza, în timp ce Dennis Man a fost 'uitat' pe banca de rezerve pentru al doilea meci consecutiv. 

Fotbalistul român nu a reușit să se facă remarcat cu vreo reușită, așa cum obișnuia, iar în minutul 62 a fost schimbat cu Coulibaly, în încercarea lui Maresca de a securiza avantajul adus de golul lui Benedyczak, în minutul 43. Înainte să fie scos, Mihăilă a fost însă aproape să înscrie, dar fără succes. 

  • Valentin Mihăilă

„Încearcă întotdeauna să exagereze!”

Prestația sa a fost notată cu 5.5 de cei de la tuttomercatoweb, a doua cea mai mică notă din echipă, iar italienii au fost din nou critici cu încăpățânarea acestuia.

„Într-un rol cu drepturi depline, întotdeauna primul la minge, însă în mod încăpățânat încearcă mereu să exagereze și încheie prin a pierde balonul. Aproape să înscrie golul de 2-0 în a doua repriză, dar a fost schimbat imediat după”, a analizat sursa citată.

De cealaltă parte, cei de la ParmaLive au fost mai îngăduitori cu Mihăilă, notându-l cu 6.5 pentru jocul din această seară. 

„Atunci când acelerează își pune amprenta, punând apărarea oaspeților în alertă constant. A avut ocazia să închidă tabela însă a ratat după un sprint de 60 de metri”, au scris italienii. 

Dennis Man, 'pedepsit' de antrenor 

Fotbalistul român a avut evoluții slabe la ultimele sale apariții, fiind extrem de criticat pentru atitudinea superficială și egoistă din teren. Enzo Maresca l-a ținut pe banca de rezerve în etapa trecută, iar acum a luat aceeași decizie. 

Înainte de meci, tehnicianul și-a motivat decizia, spunându-i jucătorului clar că are două opțiuni. 

„E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate!

Totul depinde de el, eu am luat niște decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum”, a spus Maresca.  

Modifică setările cookies