Ionut Radu Cremonese Fiorentina gafa Ionut Radu Vlad Chiriches Stranieri

„Crimă: înscrie în propria poartă!” Ionuț Radu a primit cea mai mică notă în Gazzetta dello Sport după gafa comisă! Cum a fost notat Chiricheș 

Fiorentina și Cremonese s-au întâlnit în prima etapă din Serie A, scor 3-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 09:19
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 09:21

Meciul a fost unul tensionat și decis de o gafă imensă a lui Ionuț Radu, chiar la primul său meci ca titular pentru Cremonese în Serie A. Bonaventura a deschis scorul pentru Fiorentina, însă Okereke a egalat la doar trei minute. Jovic însă și-a dus echipa în avantaj cu 10 minute înainte de pauză, iar Cremonese a rămas în 10 jucători după ce Escalante a văzut roșu direct. 

Buonaiuto a reușit să egaleze pentru Cremonese, însă Ionuț Radu a gafat decisiv în al cincilea minut al prelungirilor, când Mandragora a șutat ușor spre poartă, goalkeeper-ul român s-a înălțat să prindă balonul cu ambele mâini, însă s-a lovit de bara porții și a căzut în plasă, trecând și mingea de linie, aducând astfel victoria Fiorentinei. 

Ionuț Radu, cea mai mică notă în Gazzetta dello Sport 

Eroarea portarului român a venit după câteva intervenții bune, iar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au reamintit gafa decisivă din sezonul trecut, care a costat-o pe Inter campionatul. Ionuț Radu a primit nota 4, cea mai mică notă din meci, în Gazzetta dello Sport, aceeași pe care a primit-o și eliminatul Escalante. 

„Două intervenții bune, unele ieșiri nepotrivite. Apoi crimă: înscrie în propria poartă”, au notat italienii. 

Vlad Chiricheș a fost și el titular, iar în minutul 9 a văzut cartonașul galben. Fundașul român a fost schimbat la pauză, după ce a greșit la golurile încasate de echipa sa, iar nota primită a fost 5: „Iese târziu la 1-0 și ratează startul la 2-1”. 

Modifică setările cookies