Ionut Radu Cremonese Fiorentina Serie A Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Ionuț Radu, debut de coșmar la Cremonese în Serie A! Autogol cum rar se vede contra Fiorentinei, în minutul 90+5

Ionuț Radu, portarul lui Cremonese, a fost titular în partida cu Fiorentina, din deplasare, pierdută de echipa sa, scor 2-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 21:55
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 22:09

Cu Ionuț Radu și Vlad Chiricheș titulari la Cremonese, Fiorentina a deschis scorul în minutul 16, prin Bonaventura, care l-a învins pe goalkeeper-ul român cu un șut plasat din interiorul carelui. Oaspeții au egalat rapid, după două minute, grație loviturii de cap imparabile a lui David Okereke.

Ionuț Radu, gafă în meciul Fiorentina - Cremonese 3-2

Scorul pauzei a fost stabilit de Luka Jovic, fostul atacant al lui Real Madrid, care a punctat pentru Fiorentina în minutul 34, când a fentat apărarea adversă, inclusiv pe Chiricheș, și nu i-a dat nicio șansă lui Radu. Până la pauză, Cremonese a rămas în 10, în urma eliminării lui Escalante.

Chiricheș a fost scos de pe teren la pauză, însă Cremonese a reușit să egaleze prin Buonaiuto, în minutul 68, cu un gol direct din corner.

Fiorentina a obținut victoria după o gravă eroare a lui Ionuț Radu. În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis un șut-centrare din marginea careului, mingea s-a dus pe spațiul porții, iar Radu părea să fie în controlul balonului, însă a preferat să nu respingă și a intrat cu tot cu minge în poartă.

S-a terminat 3-2 pentru Fiorentina, iar echipa lui Ionuț Radu și Vlad Chiricheș debutează cu un eșec în acest sezon de Serie A.

Ionuț Radu nu e la prima astfel de erore în perioada recentă. În sezonul trecut, la unul dintre cele două meciuri oficiale în care a apărat la Inter, românul a gafat în meciul cu Bologna (1-2), când a dat pe lângă minge și i-a permis unui adversar să marcheze.

Ulterior, titularul Samir Handanovic a revenit între buturi, iar Radu a fost împrumutat la nou-promovata Cremonese.

Modifică setările cookies