GALERIE FOTO Gazzetta dello Sport nu îl iartă pe Ionuț Radu: "Eroare incredibilă! A compromis șansele lui Inter, acum își condamnă echipa"

Ionut Radu Cremonese Fiorentina Gazzetta dello Sport Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 22:45
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 23:04
Publicația italiană Gazzetta dello Sport a criticat gafa lui Ionuț Radu din finalul meciului Fiorentina - Cremonese 3-2, din prima etapă a Serie A, când portarul român a intrat cu tot cu minge în propria poartă.

Fiorentina a obținut victoria după o gravă eroare a lui Ionuț Radu. În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis un șut-centrare din marginea careului, mingea s-a dus pe spațiul porții, iar Radu părea să fie în controlul balonului, însă a preferat să nu respingă și a intrat cu tot cu minge în poartă.

Gazzetta dello Sport îl critică pe Ionuț Radu după gafa din meciul Fiorentina - Cremonese 3-2

Pentru Radu a fost primul meci cu Cremonese în Serie A, iar fostul căpitan al naționalei U21 se află la a doua eroare mare din acest an. În sezonul trecut, la unul dintre cele două meciuri oficiale în care a apărat la Inter, românul a gafat în meciul cu Bologna (1-2), când a dat pe lângă minge și i-a permis unui adversar să marcheze.

După meciul din această seară, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au scris că "Radu a condamnat-o pe Cremonese la înfrângere", iar anul trecut "i-a compromis lui Inter șansele la titlu".

"O eroare incredibilă a lui Radu, în minutul 95, când a intrat cu mingea în poartă în tentativa de a bloca o centrare a lui Mandragora. A condamnat-o pe frumoasa echipă a lui Cremonese la un eșec nemeritat contra Fiorentinei. 

Portarul, care a fost personajul negativ din Bologna - Inter în primăvară, când a compromis șansele nerazzurrilor în lupta la titlu, a alternat intervențiile excelente cu unele ieșiri hazardate. Apoi, când totul părea gata, i-a oferit Fiorentinei victoria", a scris Gazzetta dello Sport.

VIDEO Gafa lui Ionuț Radu din Fiorentina - Cremonese

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!