Verdictul italienilor despre Dennis Man, după victoria Parmei din campionat

Dennis Man Parma Serie B Stranieri Dennis Man
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Februarie 2024, 17:57
Data actualizarii: Sambata 10 Februarie 2024, 17:57

Parma a învins-o pe Cittadella în etapa #24 din Serie B, scor 2-1.

Cluburile și-au dat întâlnire pe ”Stadio Pier Cesare Tombolato” sâmbătă după-amiază, la capătul unui meci câștigat de Parma în cele din urmă cu 2-1.

Verdictul italienilor despre Dennis Man, după victoria Parmei din campionat

Dennis Man a fost integralist în Cittadella - Parma, în timp ce Valentin Mihăilă a fost introdus de Fabio Pecchia pe parcurs, în minutul 73, în locul lui Adrian Benedyczak.

După meci, italienii de la parmalive.com l-au punctat cu nota șase pe Dennis Man, despre care au scris că a reușit să se adapteze cerințelor lui Fabio Pecchia, dar chiar și așa, nu a mai strălucit la fel ca în precedentele partide.

”Pecchia îi schimbă flancul, dar Man se adaptează, chiar dacă banda din stânga nu e cu siguranță favorita lui. Nu a practicat cel mai bu njoc, se luptă să fie periculos, dar dă totul într-un meci mai puțin bun din iarna lui extraordinară”, au scris italienii.

Dennis Man are nouă goluri și cinci assist-uri în această stagiune a eșalonului secund pentru Parma, timp în care a bifat nu mai puțin de 20 de apariții în echipamentul clubului.

Internaționalul român a semnat cu Parma în ianuarie 2021. Cotat la cinci milioane de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul mai are contract cu italienii până la finele următorului sezon.

Parma, în campionat

După 24 de etape desfășurate în al doilea eșalon al Italiei, Parma se situează pe prima poziție cu 51 de puncte. 15 victorii, șase remize și trei eșecuri au înregistrat elevii lui Fabio Pecchia până acum.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!