Stranieri

Un roman a fost chemat de Klose la Bayern: "Este timpul sa faca pasul decisiv in cariera!" Este fiul unei foste jucatoare de tenis

Este a treia oara cand este chemat de cei de la Bayern Munchen.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Iunie 2018, 17:11
Data actualizarii: Marti 12 Iunie 2018, 17:19

Are doar 16 ani insa are sansa carierei! Tanarul atacant roman, Filip Ilie, va evolua pentru echipa secunda a celor de la Bayern Munchen la cererea lui Miroslav Klose, cel care este antrenorul echipei de juniori a lui Bayern. Filip Ilie este fiul fostei jucatoare de tenis, Ruxandra Dragomir.

Filip Ilie este legitimat la Sport Team si a jucat pentru nationala Under 16 a Romaniei.

"El este inca junior, a fost chemat la al treilea stagiu de pregatire. A mai fost la un stagiu de antrenament si la un stagiu de turneu. Deci a fost alaturi de echipa Bayern Munchen la un turneu, unde a fost titular in toate meciurile, a si marcat, iar acum a fost chemat din nou. Poate va avea loc chiar o negociere. Vrea sa-l vada si noul antrenor al echipei de juniori, Miroslav Klose. El in Romania joaca pentru Sport Team.

Nu este o echipa foarte mare, dar el se simte foarte bine si ii place sa joace la aceasta echipa. El considera ca este timpul sa faca un pas decisiv in cariera lui. in strainatate, daca esti bun, esti bun, daca nu, trebuie sa mai astepti putin. Eu mi-am dorit sa-l indrum catre strainatate. S-au interesat si doua echipe din Romania de el, dar nu va spun deocamdata care" a declarat Ruxandra Dragomir pentru Prosport.

Modifică setările cookies