Romanul care le-a luat mintile MILIONARILOR! Juventus a furat un pusti de la City, italienii cred ca va face senzatie! Cine va juca langa Tevez si Pirlo:

Joi 29 August 2013, 13:50

	Romanul care le-a luat mintile MILIONARILOR! Juventus a furat un pusti de la City, italienii cred ca va face senzatie! Cine va juca langa Tevez si Pirlo:

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Juventus a luat un roman de la Manchester City, este anuntul facut astazi de italienii de la Tuttomercato si Calciomercato. Vlad Marin are 18 ani si a fost adus la City de fostul antrenor, Roberto Mancini, dupa ce a reusit sa impresioneze la mai multe grupe de juniori ale lui Lazio, insa nu a primit permisul de munca din partea statului britanic.

Legitimat de Lazio pe cand avea 15 ani, pustiul roman a fost luat in cele din urma de Roberto Mancini la Manchester City, antrenorul italian oferindu-i chiar sansa de a se antrena alaturi de vedetele de zeci de milioane ale fostei campioane din Premier League.

Acum, Juventus a profitat de faptul ca englezii nu au putut obtine un permis de munca si l-a adus gratis pe Marin, care joaca fundas stanga, dar poate evolua si fundas central sau mijlocas stanga.

Vlad Marin a jucat la juniorii lui Lazio, iar apoi a fost cumparat de City pentru 400.000 de lire.

BRAT