Romanul care le-a luat mintile MILIONARILOR! Juventus a furat un pusti de la City, italienii cred ca va face senzatie! Cine va juca langa Tevez si Pirlo:

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 13:50

	Romanul care le-a luat mintile MILIONARILOR! Juventus a furat un pusti de la City, italienii cred ca va face senzatie! Cine va juca langa Tevez si Pirlo:

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Juventus a luat un roman de la Manchester City, este anuntul facut astazi de italienii de la Tuttomercato si Calciomercato. Vlad Marin are 18 ani si a fost adus la City de fostul antrenor, Roberto Mancini, dupa ce a reusit sa impresioneze la mai multe grupe de juniori ale lui Lazio, insa nu a primit permisul de munca din partea statului britanic.

Legitimat de Lazio pe cand avea 15 ani, pustiul roman a fost luat in cele din urma de Roberto Mancini la Manchester City, antrenorul italian oferindu-i chiar sansa de a se antrena alaturi de vedetele de zeci de milioane ale fostei campioane din Premier League.

Acum, Juventus a profitat de faptul ca englezii nu au putut obtine un permis de munca si l-a adus gratis pe Marin, care joaca fundas stanga, dar poate evolua si fundas central sau mijlocas stanga.

Vlad Marin a jucat la juniorii lui Lazio, iar apoi a fost cumparat de City pentru 400.000 de lire.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT