Ce nebunii mai pregatesc seicii de la City! Miliardarii arabi s-au plictisit sa cumpere jucatori si planuiesc sa cumpere cluburi intregi! Ce echipe vor sa ia:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 11:27
Ce nebunii mai pregatesc seicii de la City! Miliardarii arabi s-au plictisit sa cumpere jucatori si planuiesc sa cumpere cluburi intregi! Ce echipe vor sa ia:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Manchester City trece la "next level" pentru a-si extinde faima pe glob si pentru a detrona Manchester United sau Barcelona in lupta pentru titlul de cea mai tare echipa a planetei.

Dupa ce au investit 1 miliard de euro in transferuri, salarii si infrastructura, in ultimii ani, seicii carora le curge petrol la robinet planuiesc sa treaca la un nivel superior si sa absoarba mai multe cluburi de fotbal cu potential in anumite zone, pentru a le transforma in echipe secunde sau cluburi afiliate.

City are deja un astfel de contract cu New York Yankees, echipa care din 2015 va juca in Major Soccer League si va fi principalul rival al celor de la New York Red Bulls, echipa la care joaca si Thierry Henry, insa nu se opresc aici. Potrivit presei engleze, seicii au oferit acum alte 15 milioane pentru un club australian - Sydney Wanderers, in incercarea de a se extinde si in indepartata Oceanie.

Planul conceput de managementul celor de la City, in frunte cu Ferran Soriano, cel care s-a ocupat si de extinderea brandului Barcelonei la inceputul anilor 2000, este menit nu doar sa extinda reputatia clubului, dar si incasarile pe care le-ar putea avea din Australia sau de pe continentul nord-american.

In acest moment, Manchester City are relatii cu cluburi din Suedia, Portugalia, Belgia, Olanda sau Norvegia, printre care se numara Djurgarde, Mechelen, NEC Nijmegen sau Sporting Lisabona.

De asemenea, fosta campioana din Premier League a mai avut relatii apropiate cu Grasshopper Zurich, Perth Glory sau Shanghai Shenhua, insa niciodata nu s-a pus problema cumpararii unui club.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT