Steaua, misiune INFERNALA! Cea mai grea grupa: Barcelona, Juventus, Manchester City! Vezi cum poate arata cea mai USOARA varianta pentru Steaua:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 23:35

	Steaua, misiune INFERNALA! Cea mai grea grupa: Barcelona, Juventus, Manchester City! Vezi cum poate arata cea mai USOARA varianta pentru Steaua:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a inceput perfect meciul de la Varsovia iar calificarea in grupele Ligii a fost realizata pentru a 7-a oara in istoria clubului! Astfel, stelistii au emotii acum pentru tragerea la sorti ce va avea loc joi la Monaco.

Steaua va fi 100% in cea de-a 4-a urna valorica - echipa cu cel mai slab coeficient deja calificata in faza grupelor este Anderlecht (44.880). Steaua are un coeficient de doar 35.604 si mai sunt doar 2 locuri disponibile in urna a 3-a. Cum pe 'drumul campioanelor' avem meciuri duble ca PSV - Milan si Arsenal - Fener, toate echipe cu coeficient mai bun decat Steaua, e sigur ca ros-albastrii vor fi in ultima urna daca vor ajunge in grupe in ciuda unor surprize precum Real Sociedad sau Sahtior Karagandy.

In aceasta seara s-au mai calificat Arsenal (113.592), Basel (59.785), Austria Viena (16.575) si Schalke (84.922). Astfel, Atletico a picat in urna a 2-a, Ajax si Dortmund au picat in urna a 3-a iar Anderlecht a picat in urna a 4-a. Man City va pica aproape sigur in urna a 3-a, Napoli va pica si ea in urna a 4-a (din cauza Milanului si a lui Zenit, cel mai probabil, singurele care mai pot afectat pozitia in urne). Singura sansa a celor de la City de a ramane in urna a 2-a ar fi fost ca atat Milan, cat si Zenit sa fie trimise in Europa League. Acest lucru este insa practic imposibil dupa 4-1 pentru Zenit in Portugalia cu Pacos Ferreira.

Iata astfel cele mai grele variante pentru Steaua: Bayern, Juventus/PSG, Man City sau Barcelona, Juventus/PSG, Borussia Dortmund/Man City

Iata cea mai usoara varianta de grupa pentru Steaua: Benfica, Schalke, Basel sau FC Porto, Marseille, Olympiakos/Ajax

Tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor va fi joi seara de la ora 18.45 LIVE TEXT pe www.sport.ro!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT