catalin vulturar Gavi Lecce The Guardian Youssoufa Moukoko Stranieri

Un junior român este în topul celor mai talentați jucători Under 18 din lume!

”Next Generation 2021” a apărut în The Guardian.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:27

Cătălin Vulturar, jucător născut în 2004 transferat anul trecut de la UTA la Lecce (Serie B), a fost inclus de The Guardian în topul celor mai buni 60 de juniori Under 18 din lume!

"Vulturar este cel mai tânăr fotbalist care a evoluat într-un meci de divizia a doua din România. A debutat la UTA Arad la vârsta de 14 ani după ce antrenorii săi de la juniori au spus că era prea bun pentru nivelul la care juca.

Talentatul mijlocaş central a fost căpitanul tuturor naţionalelor de juniori ale României pentru care a evoluat”, au scris britanicii.

Lângă Gavi și Moukoko

”În 2020, el s-a transferat la Lecce, în Italia, unde se antrenează acum cu prima echipă. Jucătorul de picior stâng a fost în probe la Liverpool şi Barcelona înainte de a veni oferta de la Lecce, ofertă care a fost suficientă pentru ca el să se despartă de echipa la care a jucat de când era copil", a mai precizat The Guardian.

Din topul ”Next Generation 2021” realizat de britanici nu puteau lipsi Gavi (FC Barcelona), cel mai tânăr debutant la naționala Spaniei, sau Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund), cel mai tânăr debutant din Bundesliga.

Foto: uslecce.it

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies