După fotbalistul din Serie A, Ceahlăul Piatra Neamț transferă și un fost golgheter al României!

Ceahlaul Piatra Neamt Azdren Llullaku Cristian Pustai Gaz Metan Medias Mihael Onisa Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iulie 2023, 23:30
Data actualizarii: Luni 03 Iulie 2023, 23:31

Echipa antrenată de Cristian Pustai este nou-promovată în Liga 2.

Ceahlăul Piatra Neamț, nou-promovată în divizia secundă, a anunțat prelungirea contractelor pentru cinci jucători (Patrick Petre, Răzvan Pîntea, Cătălin Ștefănescu, Cristian Copoț-Barb și Dan Moroșanu) și transferul lui Mihael Onișa, fotbalist rezervă în Serie A la Torino și care în ultimele sezoane a evoluat inclusiv în Serie B la Pordenone și în Serie C la Piacenza.

Dar marea lovitură a Ceahlăului ar fi revenirea în fotbalul românesc a lui Azdren Llullaku, fostul golgheter din prima ligă din sezonul 2016-2017.

Azdren Llullaku vine la Ceahlăul Piatra Neamț din Serie D 

Fotbalistul cu 6 selecții la naționala Albaniei se află deja la antrenamentele echipei, anunță Liga 2.

Fostul golgheter al României, pe vremea când era legitimat la Gaz Metan Mediaș, a fost prezentat oficial, la finalul anului 2022, de gruparea italiană Cjarlins Muzane, care evoluează în Serie D, a patra divizie din Peninsulă, de care s-a despărțit însă în această vară.

Anterior transferului în Italia, în ultimele trei sezoane, Llullaku a fost legitimat la Concordia Chiajna, în Liga 2, dar a fost departe de forma arătată la Gaz Metan, perioadă în care a prins inclusiv cele șase selecții la naționala Albaniei.

Azdren Llullaku, golgheter în Liga 1 deși a jucat doar jumătate de sezon

Albanezul a reușit performanța de a deveni golgheterul campionatului României în sezonul 2016-2017 (cu 16 reușite în 20 de meciuri jucate) deși la mijlocul competiției s-a transferat în străinătate, la Astana, campioana din Kazahstan.

Atunci, următorii marcatori din topul golgheterilor Ligii 1, un grup de cinci jucători (Cristian Bud, Aurelian Chițu, Adam Nemec, Denis Alibec și Andrei Cristea), au înscris fiecare de 11 ori de-a lungul campionatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!