Ladislau Boloni Gent Stranieri "Un fotbal ofensiv, insotit de rezultate!" Asta le-a promis Boloni oficialilor de la Gent! Ce spune presedintele clubului despre antrenorul roman

"Un fotbal ofensiv, insotit de rezultate!" Asta le-a promis Boloni oficialilor de la Gent! Ce spune presedintele clubului despre antrenorul roman

Ladislau Boloni (67 de ani) a fost prezentat oficial la Gent.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 August 2020, 19:18
Data actualizarii: Vineri 21 August 2020, 19:21

Ladislau Boloni este privit cu incredere la Gent, iar presedintele clubului, Ivan De Witte, a fost a incantat de obiectivele propuse de roman.

"Ladislau Boloni este un antrenor care lucreaza cu mijloacele care i se pun la dispozitie. La unele cluburi a propus un fotbal reactiv, insa la altele a avut o viziune mai ofensiva. Obiectivul este sa avem un antrenor care obtine cele mai bune rezultate cu mijloacele pe care le are la dispozitie. Si imi place ce spune: 'Un fotbal ofensiv, insotit de rezultate.' Cele doua sunt de nedespartit", a spus presedintele lui Gent, pentru walfoot.be.

Gent va juca in turul 3 preliminar al Champions League in acest sezon. Boloni a semnat un contract pentru urmatoarele doua sezoane.

Romanul l-a inlocuit la Gent pe danezul Jess Thorup, demis dupa doua infrangeri in primele doua etape din noul sezon. Primul sau duel pe banca tehnica va fi chiar impotriva fostei echipe, Antwerp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!