Ultimul atac la adresa UEFA al lui Lucescu | Povestea unui transfer care a picat in ultima clipa: Unde trebuia sa ajunga Il Luce

Mircea Lucescu a criticat UEFA inca o data inaintea meciului cu FC Porto din Champions League.

Dupa 5 meciuri, Sahtior si Porto si-au asigurat deja calificarea in primavara Champions League. Cu toate acestea, Lucescu este critic la adresa UEFA din cauza arbitrilor.

"Tot incerc sa explic la UEFA cum arbitrajul este interpretat in relatie cu echipele din Estul Europei. Sa nu uitam ca echipele puternice mereu primesc ajutor. Anul trecut, cu Manchester United, am luat gol dupa un fault clar al lui Jones la Stepanenko. In emciul cu Jvuentus de acum doi ani arbitrul trebuia sa ne dea clar un penalty dupa un fault la Mkhitaryan.", a declarat Lucescu inainte de meciul cu Porto.

Pentru Il Luce, Porto este o amintire mai veche. Acesta a povestit la conferinta de presa ca in 1991 chiar semnase un contract cu portughezii, dar a ales o alta destinatie:

"Imi aduc aminte de Porto cand am fost aici in 1991 si chiar si am semnat un contract, dar am decis apoi sa merg in Italia"

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies