LOVITURA uriasa pentru Steaua o poate primi de la UEFA! Noua stema si noul palmares o pot retrograda in lumea a treia!

LOVITURA uriasa pentru Steaua o poate primi de la UEFA! Noua stema si noul palmares o pot retrograda in lumea a treia!

Gigi Becali si Steaua risca sa piarda mai mult decat palmaresul, sigla si culorile, daca nu se vor intelege cu MApN.

ProSport noteaza ca UEFA risca sa-i dea o mare lovitura Stelei, in cazul in care forul european va constata ca eventuala noua formatie, fara palmaresul si sigla recunoscute pana acum, trebuie sa o ia de la capat in clasamentul coeficientilor.

Lovitura ar fi o retrogradare in clasamentul coeficientilor europeni, acolo unde campioana sta foarte bine - locul 49 intr-o statistica a ultimilor cinci ani - 40,295.

Daca Steaua va lua campionatul in Romania, din postura de echipa cu palmares si sigla noi, clubul din Ghencea ar putea sa nu aiba dreptul de la UEFA de a se baza pe coeficientul sau, de 40,295, ci doar pe cel de tara al Romaniei - 5,259, obtinut in ultimii cinci ani.

In aceasta situatie, Steaua ar regresa mai mult de 200 de pozitii in clasamentul coeficientilor, de la locul 49 la 257.

Locul 257 ar plasa echipa lui Gigi Becali la tragerile la sorti la acelasi nivel cu echipe precum Shamrock Rovers (Irlanda), FK Ventspils (Letonia), F91 Dudelange (Luxemburg) sau Linfield Belfast (Irlanda de Nord).

Acum, Steaua porneste in preliminarii din postura de cap de serie, cand incearca sa se califice in grupele unei competitii continentale. A fost cap de serie in toate tururile preliminare ale Champions League, inclusiv la play-off-ul cu bulgarii de la Ludogorets.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies