ULTIMA ORA | Razvan Lucescu si-a dat acordul si semneaza pana in 2020! Unde va antrena romanul in sezonul viitor

Autor: Sport.ro
Joi 21 Martie 2019, 12:33

	ULTIMA ORA | Razvan Lucescu si-a dat acordul si semneaza pana in 2020! Unde va antrena romanul in sezonul viitor

Razvan Lucescu este aproape de o performanta istorica in Grecia. El ii poate aduce primul titlu lui PAOK dupa mai bine de trei decenii de asteptare!

Razvan Lucescu a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai apreciati antrenori din Grecia. El a impresionat mai intai la micuta Xanthi, o echipa din nordul Greciei, pentru ca mai apoi sa ajunga la PAOK. Cu formatia din Salonic, fostul antrenor UEFAntastic al Rapidului este la un pas de titlu!

Razvan Lucescu semneaza prelungirea cu PAOK


Lucescu se bucura de dragostea fanilor din Salonic si este aproape de o performanta istorica. El poate castiga primul titlu al lui PAOK dupa mai bine de trei decenii de asteptare.

Razvan Lucescu are o relatie foarte buna si cu patronul Ivan Saavidis, recunoscut pentru excentricitatile sale. Presa din Grecia, prin vocea jurnalistilor de la Sportime.gr, noteaza ca Saavidis i-a propus lui Razvan prelungirea contractului, iar acesta a acceptat.

In varsta de 50 de ani, Razvan Lucescu va semna pana in 2020 cu PAOK si se va lupta in sezonul viitor pentru grupele UEFA Champions League!

PAOK are 67 de puncte dupa 25 de etape disputate in Grecia, cu 10 mai multe decat Olympiakos. Rivala din Pireu are un meci mai putin.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies