ULTIMA ORA: Ionut Radu, rascumparat de Inter! Portarul roman e vazut ca urmasul lui Handanovic, dar se poate lupta cu un goalkeeper de la PSG!

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Noiembrie 2018, 14:47

	ULTIMA ORA: Ionut Radu, rascumparat de Inter! Portarul roman e vazut ca urmasul lui Handanovic, dar se poate lupta cu un goalkeeper de la PSG!

Vezi si - BREAKING: Un titular al Romaniei, scos din lot de Contra dupa meciul de aseara! Nu face deplasarea in Muntenegru + batai de cap pentru FCSB

Cedat de Inter la Genoa la inceputul sezonului, pentru o suma nedezvaluita, dar aproximata de jurnalistii din Italia la 8 milioane euro, Ionut Radu, titularul din poarta Romaniei U21, a reusit sa isi castige postul in Serie A.

Ionut Radu a devenit titular si la Genoa, luandu-i locul veteranului Marchetti, cel care, la 35 de ani, isi va si rezilia contractul cu gruparea genoveza.

Gazzetta dello Sport scrie ca Ionut Radu a reusit sa impresioneze in doar 8 meciuri la Genoa, iar sefii lui Inter se gandesc serios sa il rascumpere de la formatia de pe Luigi Ferraris.

Potrivit jurnalistilor italieni, Inter si-a pastrat o clauza prin care il poate rascumpara pe Ionut Radu in urmatorii doi ani!

Pe de alta parte, italieni mai scriu ca Ionut Radu s-ar putea bate in viitor pentru poarta Interului cu francezul Alphonse Areola, in prezent la PSG.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT