S-a aflat ce au vorbit Messi si Pogba la intalnirea de la un restaurant din Dubai! Momentul genial in care Pogba "l-a trollat" pe argentinian

Duminica 18 Noiembrie 2018, 14:28

	S-a aflat ce au vorbit Messi si Pogba la intalnirea de la un restaurant din Dubai! Momentul genial in care Pogba "l-a trollat" pe argentinian

Leo Messi si Paul Pogba s-au intalnit sambata la restaurantul celebrului "Salt bae" din Dubai. Ei s-au intretinut timp ce cateva zeci de minute, apoi s-au fotografiat si cu proprietarul.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Messi si Pogba incheaga o stransa prietenie. Cei doi s-au intalnit la un restaurant din Dubai si au discutat vreme de cateva zeci de minute. Cei doi au glumit, dar au discutat si pe teme de fotbal.

La un moment dat, Pogba i-a amintit lui Messi de faptul ca a fost foarte bine tinut de N'Golo Kante in meciul Franta - Argentina, de la Cupa Mondiala, iar ulterior fanii au facut un cantec pe aceasta tema. Pogba a si fredonat un vers.

Amuzat, Messi a replicat: "Hai, ca asta e minciuna!"

Pogba este fluent in franceza, engleza, italiana si spaniola si a vorbit cu Messi in limba nativa a argentinianului.

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT