Torje, pregatit de razboiul cu Juventus: "Sper sa dau primul meu gol in Italia!" Ce spune despre un transfer la "Batrana Doamna":

Autor: Sport.ro
Luni 19 Decembrie 2011, 22:19

	Torje, pregatit de razboiul cu Juventus: "Sper sa dau primul meu gol in Italia!" Ce spune despre un transfer la "Batrana Doamna":

Udinese - Juventus Torino, ultimul meci al lui Gabi Torje in 2011, este miercuri seara de la ora 19.00, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro

Gabi Torje e anuntat doar ca rezerva in meciul care poate face ca Udinese sa termine anul 2011 pe primul loc in Seria A. Romanul abia asteapta duelul de miercuri.

"Poate va veni primul meu gol" spune Torje in Corriere dello Sport. "Dar ma gandesc doar la reusita echipei. Un interes din partea lui Juventus? Nu stiu, am citit ziarele dar sunt jucatorul lui Udinese si vreau doar sa ma descurc bine aici".

Chiar daca Udinese e pe locul 3, la egalitate de puncte cu AC Milan dar cu golaveraj mai slab, Torje crede ca tot cele 3 mari echipe din Italia se bat la titlu: "Juventus si Milan sunt cele mai bune echipe, acum si Interul isi revine. Noi suntem o surpriza placuta. Trebuie sa continuam asa, sa ne gandim la fiecare meci in parte si apoi vom vedea unde ajungem" a mai spus Torje.

Juventus este pe primul loc in Serie A cu 33 de puncte, Udinese si Milan sunt pe locurile 2-3 cu 31 de puncte.

VIDEO. Accident grav pe Autostrada Soarelui. Nouă persoane au fost rănite
BRAT