Stranieri

TEAPA de proportii pentru Steaua! Un jucator crescut in Ghencea isi face bagajele pentru Inter Milano! Impresarul sau confirma: "Va semna in mai"

Un fost mijlocas al Stelei va semna cu Inter Milano.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2013, 18:51
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2013, 18:55

Lipsa de interes a Stelei pentru grupele de juniori continua sa se concretizeze in adevarate 'tepe' pentru clubul din Ghencea.

In aceasta iarna, Gigi Becali a platit 500.000 de euro pentru un jucator pe care l-a lasat sa plece gratis din Ghencea in perioada junioratului, Gabriel Iancu.

Acum, un alt fost junior al Stelei e gata pentru un super transfer, fara ca echipa din Ghencea sa aiba vreun beneficiu in urma acestei mutari.

Este vorba de Razvan Popa, mijlocasul de 16 ani de la Sportul, care se pregateste sa semneze un contract cu Inter Milano.

Popa si-a inceput cariera de fotbalist la Steaua, insa a plecat din Ghencea in septembrie 2011, alaturi de alti 9 stelisti, atunci cand Gigi Becali a decis sa desfiinteze echipa a doua.

"Suntem foarte aproape de semnarea contractului, deocamdata nu sunt incheiate formalitatile. Urmeaza sa discutam in luna mai cu cei de la Inter Milano.", a declarat impresarul jucatorului, Victor Becali, pentru tuttomercatoweb.com.

Razvan Popa a debutat in Liga I in returul sezonului trecut, la victoria Sportului Studentesc in Stefan cel Mare, 3-1 cu Dinamo. Popa avea pe atunci doar 15 ani si doua luni.

250.000 de euro este suma vehiculata pentru transferul lui Razvan Popa la Inter Milano


Modifică setările cookies