La inchisoare daca mesteca guma si joaca la pariuri! Povestea incredibila a unui fotbalist roman in Singapore!

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 12:28
La inchisoare daca mesteca guma si joaca la pariuri! Povestea incredibila a unui fotbalist roman in Singapore!

Vi-l mai amintiti pe Vasile Ghindaru? Cel care in urma cu cativa ani era ghinionistul fotbalului romanesc - cinci ani de zile nu a reusit sa inscrie vreun gol.

Acum, Vasile Ghindaru a ajuns in strainatate. Si nu oriunde, ci tocmai in Singapore. A ajuns acolo prin intermediul unui prieten. Se bucura ca a lasat fotbalul romanesc pentru cel din Singapore. "E foarte frumos in Singapore. Ma bucur ca am ajuns acolo. Din toate punctele de vedere, e bine pentru mine", spune Vasile Ghindaru.

Ca sa joace in Singapore, Vasile Ghindaru a trecut printr-o proba de foc. Federatia de Fotbal de acolo a facut o selectie la sange si l-a ales impreuna cu doi sloveni din mai mult straini. Si romani au mai fost ,insa, nu au avut succes: fostul dinamovist, Daniel Rednic si fostul jucator al Brasovului, Florin Anghel nu au fost opriti de oamenii de fotbal din Singapore.

Ghindaru joaca la Geylang United, o echipa patronata de un chinez,care a castigat Cupa din Singapore si are ca obiectiv castigarea campionatului anul viitor!

Viata din Singapore l-a fascinat pe Vasile Ghindaru -  va primi in curand un apartament cu doua camere intr-un zgaraie -nori, pana acum a locuit la hotel. Cu mancarea nu are probleme, poate sa manace ce vrea - de la mancare chinezeasca si thailandeza pana la cea europeana.

"Eu nu am probleme cu mancarea. Am mancat ce-am vrut. Gasesti orice acolo", a spus Ghindaru pentru www.sport.ro

Pare incredibil, dar este adevarat. In Singapore nu ai voie sa mananci guma de mestecat. Te baga la inchisoare daca te prind. La fel si in cazul in care pariezi. Anul trecut, patru sarbi au facut inchisoare pentru lucrul acesta. In plus, daca consumi droguri  in Singapore esti condamnat la moarte. "Eu nu am treaba cu lucruri din astea. Poate un sprit la o saptamana, in rest sunt sportiv adevarat", spune Vasile Ghindaru.

Daca vrei sa cumperi eletronice, cel mai potrivt lucru e in Sinagapore. " Un laptopt care aici face vreo 30 si ceva de milioane, acolo il iei la jumatate. Si telefoanele sunt la fel", a spus Ghindaru pentur www.sport.ro

 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT