Tatarusanu, STAR in Franta! Ce nota i-au dat francezii portarului nationalei dupa meciul PERFECT in care a scos un penalty: "A avut mult de tras pe teren"

Tatarusanu, STAR in Franta! Ce nota i-au dat francezii portarului nationalei dupa meciul PERFECT in care a scos un penalty: "A avut mult de tras pe teren"

Ciprian Tatarusanu le-a cucerit inimile francezilor. 

Ciprian Tatarusanu a fost omul meciului in partida Lyon - Nantes, incheiata la egalitate, scor 1-1. Portarul nationalei Romaniei a reusit sa isi salveze echipa cu penalty-ul aparat. 

Dupa evolutia buna, presa franceza il lauda pe Tatarusanu. El a fost notat cu 8 pentru prestatia din partida de sambata, fiind cea mai mare nota obtinuta de vreun jucator. 

"Tatarusanu a avut mult de tras pe teren, dar a terminat partida pe val, aparand o lovitura de la 11 metri. Romanul a avut doua interventii excelente in minutele 33 si 38, pentru ca in ultimele 10 minute sa apere penalty-ul executat de Fekir", scrie ouest-france.fr. 

Tatarusanu a vorbit dupa partida de aseara intr-o interventie pentru site-ul clubului Nantes. 

"A fost un meci bun, cu multe ocazii si una peste alta cred ca la final a fost un rezultat echitabil. E bun acest egal, mai ales ca am jucat in deplasarea cu o echipa ca Lyon, care este foarte buna. 

A fost doar un penalty. Am anticipat bine locul in care va trimite. A fost un moment bun pentru mine, ma bucur ca am reusit sa ajut echipa si sper sa continui asa", a fost declaratia lui Tatarusanu. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT