VIDEO EXCLUSIV Suma colosală pierdută de Becali din cauza lui Dennis Man: „Nu avem cum să mai luăm banii!”

Gigi Becali a dezvăluit că a pierdut o sumă importantă din cauza evoluțiilot sub așteptări pe care Man le-a avut la Parma.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 18:01
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 18:20

Patronul FCSB a făcut o afacere de zile mari în momentul în care l-a vândut pe Dennis Man la Parma. Nu mai puțin de 13 milioane de euro i-a virat Kyle Krause în conturile sale.

Suma însă putea fi și mai mare dacă Man ajungea să facă performață în tricoul Parmei. Becali ar mai fi putut încasa încă două milioane de euro dacă Parma ar fi câșitgat campionatul și ar fi jucat în grupele competițiilor europene.

Gigi Becali: „Mai erau două milioane!”

„Nu știu la Man, nu am mai citit nimic despre el. Nu ave cum să mai luăm banii din bonusuri. Mai erau două milioane, dar nu știu cum, cupe euroepne, campionat. Nu mai țin minte. Știu că erau niște clauze greu de realizat, la Moruțan când am zis 5.7 erau clauze de realizat, dovadă că s-au făcut, avem 4.1 milioane până acum. La Man știam, le-am pus așa, ca să negociez, doar ca să negociez, să nu cedez prea repede”, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Dennis Man a fost transferat de Parma în urmă cu un an, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Extrema a strâns 26 de meciuri, patru goluri și o pasă decisivă în Serie A, Serie B și Cupa Italiei.

  • 8 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies