ioan becali Dennis Man Parma Salernitana valentin mihaila Stranieri

După Mihăilă, Ioan Becali vrea să-l transfere și pe Dennis Man: "Așa am făcut cu Mutu și Contra"

După Valentin Mihăilă, și Dennis Man poate părăsi Parma în aceastră fereastră de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:16
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:19
Așa cum www.sport.ro a anunțat, Mihăilă se află la Bergamo, unde efectuează vizita medicală. Dacă va trece cu bine controlul medical, va semna cu Atalanta, formație care a evoluat în grupele Champions League din acest sezon.
 
Jurnalistul italian Nicolo Schira anunță că Atalanta va plăti un milion de euro pentru împrumutul lui Valentin Mihăilă, iar în contract va exista și o clauză de transfer definitiv, în valoare de 8 milioane de euro. "Un contract pe patru ani e pregătit", a scris sursa citată.

A plecat Mihăilă, urmează Man?

Agentul Ioan Becali, care a confirmat transferul lui Valentin Mihăilă la Atalanta, speră să îi găsescă o echipă și lui Dennis Man, celălalt român de la Parma. Mutarea s-ar putea face chiar luni, în ultima zi a ferestrei de mercato din această iarnă.

Salernitana, ultima clasată din Serie A, care încearcă să realizeze o campanie impresionantă de transferuri pe ultima sută de metri, s-a arătat interesată de serviciile lui Dennis Man, însă fotbalistul a refuzat inițial. Impresarul lasă de înțeles că internaționalul român s-ar putea răzgândi.
 
"A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou, a doua oară. Cădea, cădea... Şi aşa e cu Parma e în divizia B, juca în divizia A  13, 14, 15 meciuri. N-a dorit. La Sampdoria l-a vrut D'Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, a fost dat afară de Sampdoria antrenorul

Nimic nu e pierdut, mâine e ultima zi de mercato şi se pot întâmpla multe. Eu îmi aduc aminte că aşa i-am făcut pe Mutu şi Contra, în ultima zi, Adrian Ilie, Niculescu, Mihalcea, în ultima zi de mercato. Multe se pot întâmpla", a spus Ioan Becali, la Telekom Sport.
 
Dennis Man a fost transferat de Parma în urmă cu un an, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. Extrema a strâns 26 de meciuri, patru goluri și o pasă decisivă în Serie A, Serie B și Cupa Italiei.
  • 8 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Dennis Man, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!