Liga 1

Parma i-a decis soarta lui Dennis Man! Anunțul făcut de italieni după ce a fost adus un atacant la echipă

Parma, echipa românilor Man și Mihăilă, ocupă locul 13 în Serie B, iar oficialii clubului încearcă să-i scoată pe „cruciați” din pasa proastă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 09:32
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 09:38

Kyle Krause, finanțatorul Parmei, a băgat mâna în buzunar și l-a transferat pe atacantul Simy (29 de ani), de la Crotone.

Potrivit presei din Italia, acest transfer îi va îngrădi și mai mult șansele lui Dennis Man de a mai prinde prima echipă la Parma.

Cu toate acestea, Krause nu vrea să renunțe la fotbalistul român. Jurnaliștii italieni susțin că sunt șanse extrem de mici ca Man să plece de la Parma în această iarnă.

13 milioane vrea Krause pe Dennis Man

O piedică în calea unui viitor transfer o reprezintă suma imensă pe care patronul american al lui Parma o cere în schimbul lui Man. Krause nu vrea să-l vândă pe român pe mai puțin de 13 milioane de euro.

„După o investiție de 13 milioane în urmă cu doar un an, președintele Krause și-ar dori să poată încasa ceea ce a cheltuit. Deocamdată, însă, toate propunerile care au ajuns pe masa clubului, inclusiv cea de la Galatasaray, sunt împrumuturi fără obligație de cumpărare”, scrie clubdoria46.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com
  • Două goluri a marcat Man în cele 639 de minute disputate în acest sezon pentru Parma
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies