steliano filip Andre Fomitschow Dinamo Zagreb Handuk Split Stipe Vucur Stranieri Steliano Filip plateste scump pentru "ORGIA" cu alcool, poker si tigari! Cum a fost pedepsit de croati

Steliano Filip plateste scump pentru "ORGIA" cu alcool, poker si tigari! Cum a fost pedepsit de croati

Steliano Filip e in centrul unui scandal urias in Croatia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2018, 12:47
Data actualizarii: Vineri 14 Decembrie 2018, 12:48

Fanii lui Hajduk Split sunt furiosi dupa aparitia unor imagini socante cu Steliano Filip, Stipe Vucur si Andre Fomitschow la o petrecere cu alcool, tigari si poker chiar inaintea partidei cu Dinamo Zagreb, derby-ul campionatului croat.

Cei trei jucatori vor fi pedepsiti, anunta presa croata, care sustine insa ca cel mai probabil imaginile nu sunt recente, ci din vara. Cu toate astea, Hajduk ii va amenda pe jucatori cu 20% din salariul pe un an din cauza imagini proaste provocate clubului.

  • Steliano Filip plateste scump pentru ORGIA cu alcool, poker si tigari! Cum a fost pedepsit de croati

Presa croata mai scrie ca la petrecere era si un al patrulea jucator, iar de la petrecere ar fi rezultat si un filmulet, care insa nu a fost publicat pana acum. Dar un jucator a trimis cateva poze unui prieten, care le-ar fi dat mai departe unor alti prieteni si asa ar fi ajuns in posesia unor fani Dinamo Zagreb, care au profitat si le-au facut publice chiar inaintea marelui derby.

Scena filmata cu jucatorii care isi lipsesc sunca pe frunte a fost botezata "film porno" de catre croati, deoarece pare o scena rupta dintr-un film pentru adulti.

Scandalul nu il prinde bine pe Steliano Filip, care era oricum exclus din lot din cauza gretutatii. "Filip era out oricum!", scrie slobodnadalmacija.hr.

"Filip era de mult o problema, nu e in forma, si-a complicat singur viata, s-a scris de mult ca este platit degeaba", noteaza jurnalistii croati. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!