Stanciu poate pleca de la Slavia: ”Are ofertă după ofertă”. Destinații surpriză pentru internaționalul român

Nicolae Stanciu Slavia Praga Stranieri Nicolae Stanciu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 11:01
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 11:12

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai curtați fotbaliști români.

Starul de la Slavia Praga are numeroase oferte, iar Ana Maria Prodan consideră că un transfer este foarte posibil. Celebra impresară anunță că Stanciu a avut deja oferte din campionate puternice, precum cel al Turciei sau cel al Americii.

Aceasta spune că singura problemă care apare este suma de transfer, deoarece Slavia nu va accepta să îl cedeze pentru o sumă de sub 6 milioane de euro, din cauza formei excelente. 

Stanciu are oferte, dar ne lovim de bani. Acum, la cum joacă, doar n-o să-l dea pe 5-6 milioane (n.r. de euro). Cer bani foarte mulţi (n.r. – cei de la Slavia Praga).

Iar pe timpurile astea, pe praful ăsta, cum spunem noi, e cam greu. Se fac mai rar transferuri foarte mari. E o criză la nivel mondial.

Stanciu a avut ofertă după ofertă, din toate campionatele: Turcia, America, Canada, Mexic. Dar nu s-au înţeles cluburile, la noi e uşor.

Nici nu trebuie să-l sun pe Nico să-l întreb 'Ce bani vrei?', eu ştiu. Nico e trup şi suflet, face parte din generaţia de aur a Stelei, pentru mine", a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!