GALERIE FOTO „Lewis Hamilton e mentorul meu, m-a ajutat mult!” Emma Răducanu dezvăluie ce i-a spus pilotul Mercedes după US Open

Sorana Cirstea Emma Raducanu Wimbledon live emma raducanu Lewis Hamilton Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:11
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:23

Emma Răducanu îl vede pe Lewis Hamilton ca mentor al său și a dezvăluit ce i-a comunicat pilotul de curse după câștigarea US Open. 

La 19 ani, Emma Răducanu se bucură de statutul de campioană de Grand Slam și de componentă a top 20 WTA, dar face tot posibilul pentru a rămâne cu picioarele pe pământ. Sportiva britanică cu origini românești a subliniat că face eforturi pentru a nu se lăsa distrasă de toată atenția care îi este acordată dintr-odată, după câștigarea US Open.

Făcându-și prima apariție în fața publicului britanic, după trofeul cucerit la Flushing Meadows, Emma Răducanu a făcut show, alături de Gabriela Ruse, într-un meci demonstrativ jucat în The Royal Albert Hall

Emma Răducanu va încheia sezonul 2021 în top 20 WTA


„E supranatural ce se întâmplă. Acum un an, pe vremea asta, eram acasă, în carantină și nu jucam tenis deloc. E uimitor cum s-a schimbat totul. Uneori, încerc să mă deconectez de la tot ce se întâmplă în jurul meu, pentru că nu vreau să fiu distrasă.

Nu sunt sigură de ce cred oamenii despre mine. Nu prea mă gândesc la părerile și așteptările altora față de mine. Singurele așteptări pe care le am sunt ale mele, acelea de a progresa și a-mi îmbunătăți jocul.

Îmi văd de treaba mea. Încă iau trenul, fac aceleași drumuri pe care le făceam și înainte. Simt că sunt exact aceeași persoană. Nu văd de ce aș schimba lucrurile care mi-au adus titlul la US Open,” a declarat Emma Răducanu, potrivit Sky Sports.

Cuvintele Emmei Răducanu despre mentorul său, Lewis Hamilton


Mare pasionată de Formula 1, Emma Răducanu a declarat că îl vede pe pilotul britanic, Lewis Hamilton drept un mentor. 

„A fost un model pentru mine. M-a ajutat să fac tranziția spre următoarele faze ale carierei, e o persoană grozavă. M-a ajutat mult. Mi-a spus să fiu răbdătoare, să continui să profit de acest val și m-a asigurat că fac o treabă bună,” a spus Emma Răducanu despre pilotul echipei Mercedes.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!